0

Opbevaring i Varde

Hvis du bor i Varde eller omegn, kan du nu udvide garagen med et ekstra opbevaringsrum hos Elefant-kassen. Hos os kan du året rundt opbevare dine ting tørt og sikkert.Området er videoovervåget.

Du har adgang til dit opbevaringsrum døgnet rundt og kommer ind med din personlige nøglebrik. Vi har gode tilkørselsforhold og aflæsning under tag. 

Du finder os nær Varde, på Vardevej 47, 6862 Tistrup.

Lej en måned ad gangen

Opbevaringsrummene kan opsiges fra måned til måned. 

Vi udlejer opbevaringsrum i både kortere og længere perioder. Så uanset om du har brug for opbevaring fordi du skal flytte, rejse, lave om, opbevare vinterdæk til bilen, eller har behov for at opbevare ting i en længere periode, så har Elefant-kassen masser af opbevaringsmuligheder til dig.

Der er mange muligheder med vores opbevaringsrum

Vores kunder bruger vores opbevaringsrum til mange forskellige former for opbevaring. Du kan bruge vores rum som ekstra opbevaring, istedet for et loftrum eller kælderrum. Du kan også bruge vores rum som et ekstra lagerrum, hvis du eksempelvis har din egen virksomhed eller bare har brug for ekstra plads. Du kan også bruge vores opbevaringsrum mens du flytter eller mens du er ude at rejse i en kortere eller længere periode.

Opbevar alt lige fra vinterdæk til en elefant

Rummene varierer i størrelsen fra 5 m3 - 25 m3, og er inddelt i kategorierne: små rum, mellem rum og store rum.