0

Om os

Opbevaringsrum der passer til dine behov

Elefant-kassen er lune, tørre og sikre depotrum, som vores kunder har adgang til 365 dage om året. Om lejen af det enkelte depotrum skal være kortere eller længere tid, er op til kunden. Vi ønsker blot, at det skal være nemt og bekvemt. Derfor har vi korte opsigelsesfrister og intet depositum.

Du kan vælge at benytte depotrum i elefant-kassen i en kort periode, hvis du f.eks. skal flytte, rejse, lave om, opbevare vinterdæk til bilen, motorcyklen, eller bare behov for at opbevare ting i kortere periode, eller du kan bruge elefant-kassen til mere permanent løsning til pladsmangel.

Elefant-kassen er altid rent og rydeligt samt fast temperatur og lav luftfugtighed. Dine ting står lunt og tørt. Din egen nøglebrik som kun gælder til dit rum, som sikre, at ingen uvedkommende har adgang.

Vi har gode tilkørselsforhold, aflæsning under tag. Området er videoovervåget. Din nøglebrik giver adgang til området og dit depotrum 365 dage om året, når det passer dig.

Vi donerer penge til truede elefanter

Elefant-kassen donerer penge til de truede elefanter. Elefant-kassen donerer penge til indsatsen for at bevare elefanten i naturen.

Op gennem 1980'erne blev der dræbt over 100.000 elefanter om året af krybskytter på elfenbensjagt. I dag er der ca. 500.000 elefanter tilbage i naturen og der bliver stadig dræbt 30.000 elefanter om året.

Elefant-kassen er med til, at bekæmpe krybskytteriet på elefanterne, bevare deres levesteder og uddanne park rangers, der kan beskytte de kæmpestore dyr.

Presse - KLIK HER...