0

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

1. Generelt
Handelsbetingelserne er gældende for forbrugere ved handel på www.elefant-kassen.dk. Vores netbutik er kun for forbrugere. Ønsker du at handle som erhvervsdrivende bedes du kontakte Elefant kassen på e-mail info@elefant-kassen.dk . Ved bestilling af varer fra Elefant kassens netbutik (www.elefant-kassen.dk) accepterer du vores handelsbetingelser og bekræfter at du hverken køber varer som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg.

2. Betaling
Bestilte varer kan kun betales online ved brug af følgende kort: VISA og Master Card. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og elefant-kassen.dk Personoplysninger såsom navn, adresse osv. krypteres dog ikke.

3. Afgivelse af ordre
Afgivelse af en bestilling på vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. Elefant kassen forbeholder sig retten til at annullere din ordre som følge af tekniske problemer, leveringssvigt, trykfejl og lignende situationer. En bindende ordre bekræftelse vil blive fremsendt på din mail når vi har afsendt de varer som du har bestilt.

Vores websystem afsender en automatisk genereret e-mail hvoraf det vil fremgå hvilke varer du har bestilt. Dette er kun en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Det automatiske svar via e-mail ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Alle priser hos Elefant kassen er angivet i danske kroner og er inklusiv moms, eventuelle andre afgifter og levering.

4. Levering
Lejer har ved indgåelse af nærværende aftale fået udleveret en brik. Brik kan efter betaling afhentes ved lejens begyndelse i DagliBrugsen, Tistrup, Torvet 3, 6862 Tistrup.

5. Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget dine varer.

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret refunderer vi alle betalinger vi har modtaget fra dig. Tilbagebetalingen vil ske senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget din besked om at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. Vi tilbageholder dog tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortryder du købet af en bundle, skal alle dele af bundlen returneres, da det betragtes som en samlet vare. 

Varen må gerne pakkes ud af æsken, men varen kan kun returneres uden ibrugtagning da det er åbenlyst at en ibrugtagning af varen udgør en væsentlig forringelse af varens værdi.

Køber hæfter for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til os. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Hvis du har betalt kontant bedes de vedlægge konto og reg. nr., så vi kan overføre pengene direkte til deres konto.

For at kunne gøre brug af vores gratis returlabel kræver det at du tydeligt beskriver hvorfor produktets stand ikke lever op til dine forventning når du kontakter os. Efter du har kontaktet os, vil du indenfor 48 timer modtage dit returlabel på din email. Elefant kassen forbeholder sig retten til at nægte fremsendelse af et gratis returlabel hvis produktet fremstår i den stand som er angivet på Elefant kassens hjemmeside ved køb.

Produktet skal være returneret til Elefant kassen senest 14 dage efter vi har modtaget din besked om at du har fortrudt dit køb. Har vi ikke modtaget din vare frafalder fortrydelseretten.

6. Reklamationsret og Garanti
Returvarer sendes til:

DagliBrugsen, Tistrup, Torvet 3, 6862 Tistrup.

Efter dansk købelov ydes der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen/fejlen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Du bedes kontakte os igennem vores returformular få at få tilsendt en retur label.

Hvis varen erklæres defekt og ikke kan repareres så forbeholder Elefant Kassen sig retten til at ophæve købet og tilbage betale beløbet for varen da vores forretningsmodel ofte betyder at der kun er en vare på lager af hver vare type.

Udover de 24 måneders reklamationsret giver Elefant kassen også 6 måneders garanti på alle varer. Det betyder at det første år er det eneste, du skal bevise, er, at der er noget galt med den vare, du klager over.

Elefant kassen modtager nogle gange produkter som er angivet som defekte, men som ikke indeholder fejl, eller er benyttet forkert. Modtager vi en sådan vare retur hvor fejl eller defekt, defineret på defektvare beskrivelsen, ikke er gældende, vil varen blive returneret til kunden inklusiv et gebyr for vores benyttede tid på test, fejlsøgning og håndtering af sagen og fragtomkostninger. Vores gebyr beregnes pr. halve time benyttet på kr. 250,- + moms.

Ønsker du at klage over dit køb, bedes du rette henvendelse på e-mail adressen; info@elefant-kassen.dk. Hvis det ikke kan lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage på til konkurrence- og forbrugerstyrelsen ved at gå ind på www.forbrug.dk. Du kan også klage igennem EU komissionens online klage-portal, hvilket er beregnet til forbrugere som ikke er bosat i Danmark. Du kan finde klage-portalen her.

Garanti indbefatter ikke reparation af skader som er forudsage af fejlagtig brug af varen så som væskeskader, tab eller lignende.

9. Bestilling
Du modtager en e-mail bekræftelse fra noreply@elefant-kassen.dk når du har gennemført betalingen.

Depotrum kan lejes af privatpersoner, der er fyldt 18 år.

Der er ikke sat begrænsning på antallet af varer, men hvis Elefant kassen vurderer at ordren er lavet med videresalg for øje vil ordre blive annulleret og medlemskab vil blive opsagt. Der må tegnes ét medlemskab pr. husstand. og det er dermed ikke tilladt at oprette flere konti med samme adresse.

10. Abonnementsbetingelser
Ved din tilmelding accepterer du, at Elefant kassen må trække det aftalte beløb fra din konto. Ved ændring af medlemsprisen på Elefant kassen vil du blive informeret via e-mail fra noreply@elefant-kassen.dk. Ved udløb eller ændring af betalingskort skal du rette henvendelse til Elefant kassen.

Du opfordres til at tilmelde din betaling til Betalingsservice således, at din betaling fremover foregår automatisk.

Her kan du foretage online tilmelding til Betalingsservice.

Bemærk, at kundenummer er dit telefonnummer.

11. Opsigelse og bindingsperiode
Du kan til enhver tid opsige dit løbende abonnement. Opsigelsen af abonnementet skal ske ved at sende en mail til info@elefant-kassen.dk med dit kundenummer.
Bemærk, at kundenummer er dit telefonnummer. Du skal selv sørge for at opsighe din aftale med Betalingsservice.

Opsigelsen påvirker ikke den købte tid, der allerede er aktiveret på dit medlemskab.

12. Opsigelse
Lejeaftalen skal fra lejers side opsiges skriftligt senest den 15. i en måned til ophør ved udgangen af en kalendermåned. Herefter stopper den automatiske opkrævning.

Lejeaftalen kan af udlejer frit opsiges med 12 måneders skriftlig varsel med fraflytning ved udgangen af en kalendermåned.